Social media

Portretten voor sociale media
Op websites van bedrijven en particulieren staan vaak foto’s die de geportretteerden niet goed tot hun recht laten komen. Oplossing: Wie een professionele foto laat maken kan dit goed lijkende portret steeds gebruiken voor websites en social media.
Ofwel nooit meer bang voor gezichtsverlies op Linkedin, Facebook of Hyves! Kies dus voor een professionele foto in de studio. Mooi, scherp en goed gelijkend. Kosten? 37,50 euro. Ik zorg dat jij je op je gemak voelt. Jij kiest de beste foto, die wordt uitgewerkt met een retouche.  Je betaalt na het fotograferen. Binnen 24 uur na het maken heb je de foto van 900 x 600 pixels, perfect voor al je Social Media in je mailbox.
Wil je een afdruk van de foto dan kan je deze nabestellen. Voor zakelijke doeleinden zoals gebruik in drukwerk kunnen de rechten voor commercieel gebruik worden afgekocht. Het maken van de social-media foto’s wordt op één dag in de maand gemaakt, waarbij verschillende social-media foto’s in de studio zijn ingepland.
Hier enkele voorbeelden:

Neem contact voor een afspraak
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Bedrijfsfotografie, Mensen in de media, Portretten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>