Maartje Overmars in Brabant Cultureel

Voor mijn werk bij Brabant Cultureel ga ik af en toe aan de slag buiten Noord-Brabant, omdat te fotograferen mensen hun vleugels hebben uitgeslagen. Dit keer ging ik naar Haarlem voor kunstenaar Maartje Overmars. Maartje is eigenlijk een overbuurmeisje, maar vóór deze afspraak, had ik haar nog nooit gezien. Ik moest foto’s maken van een kunstenaar, maar het hadden mijn inziens net zo goed fashionfoto’s kunnen zijn voor een glossy magazine.

Het rokje, speciaal voor de foto aangedaan, is gemaakt door documentaire- en filmmaker Sietse Bruggeling.
Dit bericht is geplaatst in Bedrijfsfotografie, Fashion, Fotojournalistiek, Portretten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>