Portfolioshoot

Jouw portfolioshoot

Ben je een model, of zou je dat juist willen zijn, of ben je een muzikant, een actrice of acteur in wording, dan heb je een portfolio nodig. Je wilt ook het liefst geen grote investeringen in één keer doen, en je hebt geen haast, schrijf je dan in voor een portfolioshoot.
Een portfolioshoot is een fotoshoot voor zowel jouw als mijn portfolio. Met je inschrijving stel je je voor als model voor een fotoshoot. Je stuurt twee duidelijke foto’s van jezelf: één met alleen je gezicht en één van top tot teen, en je doet een voorstel over hoe je op de foto wil staan.
Binnen een week na je inschrijving, neem ik contact op. Als wij besluiten met elkaar in zee te gaan, maken we een plan voor de fotoshoot waarin in overleg zes foto’s worden uitgewerkt in een periode van zes weken. Elke week wordt er minimaal één van je foto’s uitgewerkt en per mail toegestuurd. De fotoshoot duurt zo’n twee uur met een aantal kledingsessies. Kleding en accessoires neem je zelf mee. De foto’s worden geleverd in een print van formaat 13 x 18 cm en in een jpg formaat van 900 x 600 pixels. Omdat ik in deze relatief lange periode van anderhalve maand de tijd neem om jouw foto’s uit te werken, is de prijs laag: € 100,- voor 6 uitgewerkte foto’s.
Heb je de foto’s eerder nodig, dan is de prijs in overleg. Wil je een groter formaat of een afdruk, dan kun je die nabestellen. Als je een foto wilt gebruiken in drukwerk dan kan dat worden besproken.
Voorbeelden van portfoliofoto’s zie je hierboven en zijn te vinden op de blogs: http://fabulousvelvet.blogspot.com/ , http://gezichten.blogspot.com/ en de pagina’s met portretten en fashion op deze website.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Fashion, Portretten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>