Privé workshop

Om wat sneller en beter in de fotografie vooruit te komen geef ik geregeld een privé workshop. Deze workshop draait helemaal om jouw vragen over fotograferen. Er wordt uitgegaan van jouw wensen en de hoeveelheid tijd die je aan de workshop wilt besteden.
Wil je meer weten over fotografie en graag alle aandacht krijgen om zo snel mogelijk te leren en tot goede resultaten te komen, dan is de privé workshop voor jou de beste keuze.
Zomaar wat mogelijkheden: op locatie fotograferen*, portret maken, oefenen op de juiste bediening van de camera of het uitwerken van je foto op de computer, indien gewenst bij jou thuis*. Jouw investering voor het eerste uur is 50 euro. Het tweede uur is halve prijs. Een tweede deelnemer betaalt half geld.
Interesse? Neem dan contact op.
* Buiten Tilburg worden reiskosten gerekend. Lees verder
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Omgevingsfotografie, Portretten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>