Jij, op je mooist!

Natuurlijk wil je voor een kleine investering mooie foto’s van jezelf  hebben. Voor je partner, je ouders of wellicht als aanvulling van je portfolio. Dit is je kans. Schrijf je nu in.
Binnen een week neem ik contact op en maken we een plan voor de fotoshoot. Vier foto’s worden uitgewerkt in de overeengekomen retouche binnen een periode van vier weken. Voor we starten met het maken van de foto’s, betaal je 50% van de kosten. Elke week wordt er minimaal één van je foto’s uitgewerkt en per mail toegestuurd. Na ontvangst van alle foto’s, betaal je de resterende 50%. Heb je de foto’s eerder nodig, dan is de prijs in overleg.
De foto’s worden geleverd in jpg formaat van 900 x 600 pixels. Omdat ik in deze relatief lange periode de tijd neem om jouw foto’s uit te werken, is de prijs laag: € 100,- voor 6 uitgewerkte foto’s.
Wil je een groter formaat of een afdruk, dan kun je die nabestellen. Wil je je foto voor commerciële  doeleinden gebruiken dan kan dat worden besproken.
Dit bericht is geplaatst in Fashion, Portretten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>