De moeders van Tilburg ofwel Inside Out van Incubate

Doe mee aan een van de grootste kunstprojecten ter wereld. Samen maken we in Tilburg de grootste versie van het project “Inside Out” ooit.  Het thema van de Tilburgse editie van Inside Out is “moeders”. Laten we hen met zijn allen eens in het zonnetje zetten. Van prille moeders die stralen van geluk tot overgrootmoeders vol levenswijsheid en ervaring. Die moeders hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan Tilburg, wij vinden dat alle moeders de aandacht verdienen die hen in alle schoonheid en alle diversiteit laat zien.
Hier een deel van mijn bijdrage, nu nog in kleur, aan dit kunstproject. Wil je meedoen neem dan contact op met de organisatie Inside Out Tilburg: op www.InsideOutTilburg.nl of met mij en laat je foto bij mij maken. Het maken van de foto’s duurt nog tot 10 augustus en 10 september hangt de stad Tilburg, met de start van het muziekfestival Incubate 2012, vol met foto’s van moeders.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Mensen in de media, Portretten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>