Poster première Solanum, 48 hour film voor het filmfestival van Antwerpen

Dit is de poster voor de première van Solanum. Een productie van Community Service P.B., die hiermee zijn eerste officiële prijs heeft gewonnen in de 48 hour film op het filmfestival van Antwerpen. De prijs voor ‘Best editing’. Solanum is een film van 7 minuten, waarbij elk beeld- en geluidsmateriaal dat in de film is gebruikt, in deze 48 uur is geproduceerd. De première zal 16 november plaatsvinden in cafe Bolle in Tilburg.

Meer informatie over 48-hour-films voor dit filmfestival kun je lezen op 48hourfilm.com
Dit bericht is geplaatst in Mensen in de media met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>