Bas Van Der Burgt Fotografie

Fotografie van portretten, fashion, lifestyle, fotojournalistiek en omgeving.  Op deze website laat ik een overzicht zien van de fotografie van de voorgaande jaren. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste foto’s, kijk dan altijd eerst de blogs, want het nieuwste werk staat allereerst op mijn blogs. Je kunt me daarvoor ook volgen op Twitter, waarop de nieuwste foto’s worden aangekondigd.
Bas van der Burgt
FASHION
Fabulous Velvet

Raan Jonghans

PORTRETTEN
Gezichten

IMG_7629_0101

PORTRETTEN EN KLEINE REPORTAGES IN TILBURG
Tilburgt

IMG_2351_0001

OMGEVINGSFOTOGRAFIE VAN STAD, LAND EN MENSEN
Omgeving

IMG_4998_0001

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>