Bas Van Der Burgt Fotografie

Fotografie van portretten, fashion, straatleven/lifestyle, fotojournalistiek en omgeving/architectuur.  Op deze website laat ik een overzicht zien van de fotografie van de voorgaande jaren. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste foto’s, kijk dan naar de verschillende blogs, Twitter en de updates op Instagram. Op zoek naar mooie beelden voor je website of reclame-beelden, kijk dan eens op mijn beeldbanken. Deze foto’s kunnen als stockfoto’s en posters in verschillend formaat worden besteld. Voor het doornemen van de mogelijkheden van al je foto-wensen kan je elke dag contact opnemen vanaf 12:00 uur.
Nog een fijne dag!
Bas van der Burgt, Tilburg 2017
FASHION
Fabulous Velvet

Raan Jonghans

PORTRETTEN
Gezichten

IMG_7629_0101

PORTRETTEN EN KLEINE REPORTAGES IN TILBURG
Tilburgt

IMG_2351_0001

OMGEVINGSFOTOGRAFIE VAN STAD, LAND EN MENSEN
Omgeving

IMG_4998_0001

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie