Een poster van jezelf als valentijnsdag cadeau

Hoewel het kort dag is, wil ik graag meewerken aan een mooi cadeau voor Valentijnsdag. Verras je geliefde dit jaar met een originele glamourfoto van jou op posterformaat. Laat je fotograferen ten voeten uit, gedeeltelijk of alleen met je gezicht beeld en laat het afdrukken op een poster van 50 x 75 cm. Neem een fotovoorbeeld en je kleding naar keuze mee om in een kwartier je glamourfoto te fotograferen. Voor eventuele visagie en glamour wordt in uitwerking van de je foto gezorgd. Vanaf heden de 8 februari t/m de 12 februari maak ik deze glamourposter met 50% korting voor €50,-. Jouw poster kun je dan de tweede dag na het maken van de foto ophalen. Ik wens je een mooie valentijnsdag!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>