Een muziek blog: Music Makers

In 2004 begon ik met fotograferen voor Brabant Cultureel. Journalistieke portretten van cultureel actieve personen in de provincie Noord-Brabant. Met enige regelmaat waren dit musici. De portretten zijn gemaakt in de huiskamer, de studio en op muziekpodia in concertzalen of in de open lucht. Sinds 2012 fotografeer ik voor het Cenakel op de Koningshoeven in Tilburg ‘De Betoverende Pianisten’, een concertreeks opgezet door musicus Ad de Roij.

Al deze foto’s worden vanaf nu stap voor stap op een nieuw blog geplaatst: Music Makers. Het is een mix van bestaand en nieuw werk, hier bij elkaar gebracht om de beeldende en creatieve expressie van musici te tonen. Je kunt de blog volgen via Tumblr of via Twitter.

Hieronder een foto van Dinara Klinton spelend in het Cenakel in 2012. Dinara Klinton komt uit de Oekraïne, studeerde in Charkov aan de Special Secondary Music School en won op haar achtste jaar verschillende prijzen voor haar pianospel.

musicmakers

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Fotojournalistiek, Mensen in de media, Portretten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>