Diensten

Mijn specialisatie in de fotografie is portretten voor modellen, particulieren, bedrijven en tijdschriften.  Daarnaast maak ik als het zo uitkomt wat omgevingsfotografie tussendoor.
De fotografie van Bas van der Burgt Fotografie is zowel voor de zakelijke- als particuliere markt, en in principe is alles mogelijk. Wat kan ik dan voor je betekenen?
Heb je een vraag over het maken van foto’s, neem dan contact op via de website: info@basvanderburgtfotografie.nl of bel mij op 0134674844 of 0621540654.
Heeft je een wens voor foto’s, dan vraag ik je deze uit te spreken: telefonisch of per email. Geef aan wat het eindresultaat voor je moet zijn, zodat een goede indicatie kan worden gegeven van de investering.
Daarnaast zijn er een aantal mogelijkheden voor het maken van foto’s waarbij de prijs al vast staat. Hiervoor verwijs ik graag naar de webwinkel: http://www.basvanderburgtfotografiewebwinkel.nl/
Met vriendelijke groet,
Bas van der Burgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>