Fotoboeken

In 1982 begon ik met het maken van foto’s. In de jaren tachtig lag zwartwit fotografie voor de hand. Kleur sprak me toen wellicht meer aan, maar was voor mij niet haalbaar. Pas veel later vond ik zwartwit juist prachtig, zoveel nuances van wit, zwart en grijs. Soms wel lijkt zwartwit wel boeiender dan kleur, en soms ook helemaal niet. Hier enkele fotoboeken zowel in zwartwit als in kleur.

Van 1982 tot nu

In dit boek, dat een beeld geeft van mijn fotografie van 1982 tot en met 2017, zijn alle foto’s zwartwit. Vanwege dat zwartwit van toen heb ik alle latere foto’s in dit boek van kleur ontdaan. Een hervonden liefde voor de zwartwit fotografie in de bonte wereld van nu. In elke foto moet een moment van rust zitten, een stiltepunt van waaruit de foto overzien kan worden. En in zwartwit zit dat soms misschien net iets meer.


Straattaal – Tilburg, Omgeving

Dit is een eerste boek over Tilburg dat zich vooral op de omgeving richt. Ook dit fotoboek is in zwart-wit uitgewerkt. Een boek over Tilburg in de breedste zin met ook andere facetten van de fotografie zal later in kleur en zwart-wit verschijnen.

Het boek is te koop voor 17,50 euro en kan via de contactpagina worden besteld.


Tilburg, is niet lelijk!

Dit is het tweede fotoboek over Tilburg: “Tilburg, is niet lelijk!”. Het laat alle onderwerpen, die ik in mijn fotografie in mijn woonplaats bezig. De ondertitel “is niet lelijk!” verwijst naar de veel voorkomende verwensingen van een lelijkheid van de stad, waarin ik mij niet kan vinden.

Het fotoboek is te koop voor 24,50 euro en kan via de contactpagina worden besteld (ook te koop bij Gianotten Mutsaers in Tilburg).


Tilburgse kermis, 2003 t/m 2018

Dit is het derde fotoboek over Tilburg: “Tilburgse Kermis” een selectie gemaakt tussen 2003 en 2018.

Het fotoboek is te koop voor 24,50 euro en kan via de contactpagina worden besteld (ook te koop bij Gianotten Mutsaers in Tilburg).